Martha van Hedel en Dyonne Mutsaers bieden hun klanten met Memori de mogelijkheid aan om een online overlijdensbericht te plaatsen en gebruik te maken van het online condoleanceregister.

De eenmalige kosten voor deze service bedragen € 59. Deze service wordt gratis aangeboden indien men ervoor kiest voor het rouwdrukwerk te laten verzorgen door Martha van Hedel. Het uitvaartarrangement Royale is eveneens inclusief de online service van Memori.

Memori maakt iemands overlijden kenbaar en houdt herinneringen levend. Daarom kunnen op Memori.nl persoonlijke overlijdensberichten worden geplaatst en gedeeld. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het online condoleanceregister.

Met een digitale uitvaartadvertentie op Memori.nl is het mogelijk meer mensen te bereiken voor minder geld. De traditionele manier van het aanzeggen van een oerlijden door middel van een advertentie in de krant is kostbaar en minder persoonlijk. Het is het overwegen waard om een kleine advertentie te plaatsen en te verwijzen naar Memori.


Reacties kunnen bestaan uit woorden, foto’s, filmpjes of muziek. Iedereen reageert op zijn of haar eigen manier en alle reacties zijn waardevol. U kiest zelf of uw reactie openbaar is, of alleen zichtbaar is voor nabestaanden. Alle reacties samen vormen een blijvende en dierbare herinnering aan de overledene. Een online monument tot in lengte van dagen, en waardevol voor nabestaanden.